E-Izobraževanje na DAljavo Z: Log in

Cookies must be enabled in your browser

Is this your first time here?

Spoštovani,

dobrodošli na straneh elektronskega izobraževanja na daljavo Ministrstva za notranje zadeve, IRSNZ in Policije. Strani so dostopne le zaposlenim v teh enotah in tistim, za katere se pogodbeno izvajajo izobraževanja, izpopolnjevanja in usposabljanja.

Za prijavo morate predhodno pridobiti uporabniško ime, do katerega ste upravičeni na podlagi izdane odločbe o usposabljanju, bodisi na podlagi potrebnosti dostopanja do gradiv. Le-tega boste pridobili neposredno pri izvajalcu usposabljanja ali preko tehničnega urednika v primeru individualne obravnave dodeljevanja uporabniškega imena.

Pomoč vam je na voljo na elektronskem naslovu: eida@policija.si.

Izvajalci morajo na naslov eida@policija.si posredovati naslednje podatke: Ime in priimek, delujoč naslov e-pošte, ime predmeta do katerega želite dostopati.

Po prejemu vaše e-pošte vam bomo najkasneje v roku 3 dni omogočili dostop do želenih tečajev, o čemer boste obveščeni preko e-pošte ali pa bo za to poskrbel vodja usposabljanja. Praviloma pa bo to urejeno preko dogovora z izvajalcem in izdane odločbe o izvedbi usposabljanja.

Z dostopom do EIDEZ, dovoljujete Policijski akademiji, da upravlja z vašim naborom osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z Zakonom o izobraževanju odraslih.

Za navodila za prijavo se obrnite na izvajalca predmeta, organizatorja usposabljanja ali na ekipo EIDEZ.

Spletno mesto eidaz.policija.si uporablja le lastne piškotke potrebne za izboljšanje uporabniške izkušnje.